Flink pike er blitt feig pike

026Jeg fikk nylig tilbud om å være spaltist på E24. Det takket jeg ja til og min første artikkel var «Flink pike er blitt feig pike!»  Den handler om hvordan «flink pike» egentlig ikke er flink. Jeg skriver om ledere, og jeg inkluderer menn, kvinner, unge og eldre i begrepet.

Jeg ser at temaet opptar folk.  Innlegget er lest, delt og kommentert av svært mange på sosiale medier.

Det er tid for å gjøre noe med dette problemet. Flink pike-ledelse er ikke bærekraftig, verken for leder selv, bedriften eller medarbeiderne.

Jeg skal fra nå ha temaet på agendaen hos lederne og bedriftene jeg møter. Watch out!

 

 

For hjelp eller informasjon, er du velkommen til å kontakte Vivi-Ann Hilde, partner i Considium

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *